Hoppa till innehåll

Nr 68 2019

Nyhetsflash:

Anders Nyholm är i mål!

Dagens (23.9) disputation i Stockholm gick vägen för våran Anders, alltså Anders Nyholm. Rapportörer berättar att det sällan eller aldrig varit så mycket folk på en disputation på AlbaNova, och även om Anders – så ska det vara – fick svettas lite över opponentens fällor och elakheter, så gick det vägen. Anders, vet jag, laddade upp inför begivenheten med en långpromenad. En gammal idrottsregel är annars: "Vila dig i form."

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fin gåva till fil dr Nyholm från ASTB: Det klassiska vintergatspanoramat… Foto: Åke Nyholm

Mängder av vänner till Anders var på plats, nära och kära förstås, kolleger, men också Rymdgymnasiet, vilket måste ha glatt Anders. Många presenter, en del lundmarkiana (dock inte så unik som den som kommer från W-bloggen per post….).

Bildbevis har precis kommit från Carsten Nilsson, och det är en unik bild: Vår uppvaktande ordförande i ASTB, Peter Linde, tiger för en gångs skull och Anders pratar. Det förra är vi ovana vid, det senare är vi vana vid.

IMG_20190923_1613091

Foto: Carsten Nilsson

Det kommer säkert fler bildbevis från tillställningen framöver. GRATTIS till Anders än en gång.. 

Lämna ett svar